Балога рассказал чего достигла Украина за период войны на Донбассе

Об этом закарпатский нардеп Виктор Балога написал на Фейсбуке.

 

 

"- За півтора роки, що пройшли з початку конфлікту на Сході, ми отримали Україну в якості найбільш корумпованої держави демократичного світу. Натомість Росія поступово повертає собі статус партнера у геополітичних питаннях, її друзі перемагають на виборах у Франції, а продовження санкцій проти РФ стає проблемою через блокування з боку таких членів ЄС, як Австрія і Угорщина.

Хто в цьому винен? А хто винен у тому, що більше року наша влада не провела жодної реформи, окрім того, що міліцію перевдягнули в нову форму і назвали поліцією? Хто винен у тому, що парламентська більшість не працює, а отже – не виконує план реформ? Хто винен у тому, що уряд займається лише лобіюванням інтересів своїх друзів-олігархів і душить малий бізнес? Хто винен у тому, що Президент України займається боротьбою з політичними опонентами, замість того, щоб консолідувати усіх навколо ідеї порятунку держави?

Я не знаю, що ще має відбутися, скільки ще потрібно попереджень від американців, щоб змусити цю владу працювати. Це ж не жарти – країна котиться в прірву, бізнес вмирає, люди стають біднішими, ніхто навіть не прогнозує, коли може закінчитися це падіння і головне – що ми робимо для того, щоб його зупинити. З такими успіхами уже через рік ми будемо сумувати за тим, як було в кінці 90-х. І це не жарти.

Тому, залишати нинішнього прем’єр-міністра на третій термін – це самогубство. Сподіваюся депутатський корпус це розуміє і усвідомлює, що розвал коаліції – це не так страшно, як розвал держави." - пишет Балога.

Анонс Закарпатья

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.