Віктор Русин:«Міліція – поза політикою, а тому забезпечуватиме безпеку усіх, без винятку, громадян – як жителів Закарпаття так і гостей краю»

До Закарпаття прибули офіційні спостерігачі за виборчим процесом від неурядової організаціїCANADEM Барбара Пушкар і Андрій Телішевскі. Представники міжнародної організації мали зустріч із начальником УМВС України в Закарпатській області генерал-майором міліції Віктором Русином.

Канадські спостерігачі будуть працювати в Закарпатті протягом усієї виборчої кампанії. Вони слідкуватимуть за тим, аби вибори проходили максимально прозоро, чесно і демократично. Як зауважили Барбара Пушкар та Андрій Телішевскі, вони зустрічатимуться з представниками не тільки державних структур, але і з лідерами політичних партій та громадських організацій. Однак, це не означає, що вони когось підтримуватимуть. Міжнародні експерти займатимуть нейтральну позицію.

 

Своє бажання зустрітися із очільником закарпатської міліції канадські гості пояснили тим, що на першому місці для них – безпека громадян і дотримання Законів. Віктор Русин зі свого боку запевнив міжнародних спостерігачів, що закарпатці  - люди законослухняні. Виборчий процес у краї проходить без порушень і до цього часу не поступало ще жодної скарги від будь-кого про недотримання законів про вибори.  

«Міліція – поза політикою, а тому забезпечуватиме безпеку усіх, без винятку, громадян – як жителів Закарпаття так і гостей краю», - підкреслив Віктор Русин.

Представники неурядової організації висловили надію, що нинішні вибори пройдуть чесно і демократично, а міліція буде гарантом безпеки.


Джерело:УМВС України В Закарпатській області

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.