Балога говорит, что из-за коррупции Порошенко Украина потеряла свой Европейский шанс

Об этом закарпатский нардеп Виктор Балога написал на Фейсбуке.

" - Якщо Україна програє в Нідерландах, то в цьому потрібно винити не голландців. Не всі з них знаходять аргументи, чому потрібно підтримувати країну, де процвітає корупція, верхівка якої веде розкішний спосіб життя, ухиляється від сплати податків і ходить по світу з протягнутою рукою.

Але перші особи, як завжди, усе спишуть на державу-агресора і «гібридну війну». Хоча насправді українська влада не дала жодного аргументу лобістам України в ЄС, щоб вони могли якісно агітувати за Угоду про асоціацію. Лідери Євросоюзу – Франція та Німеччина – на тлі розчарування українською владою, просто вмили руки і вирішили з допомогою «країни тюльпанів» виправити цю, на їхній погляд, помилку.

Хочу нагадати, що згідно Конституції, за зовнішню політику відповідає одна особа – це Президент України Петро Порошенко. Тому, негативний результат в Нідерландах буде його особистим досягненням. Але наш Гарант не лише втратив контроль над ситуацією, а своїми панамськими інтрижками допоміг голландцям ще більше розчаруватися в Україні. І це саме той випадок, коли одна людина, вирішуючи власні питання, нівелює десятки і сотні життів, покладених за європейське майбутнє України." - пишет Балога.

Анонс Закарпатья


рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.