Москва через своїх агентів в Будапешті намагається зробити із Закарпаття другий Крим

«Об’єднані праві Закарпаття» не розуміють політику обласної влади стосовно того, щоб Закарпаття було українським. Навпаки різноманітні чиновники, від дрібних до тих хто сидить в високих кабінетах «Білого будинку», в Ужгороді роблять все, щоб Будапешт мав серйозний вплив на регіон. Пише прес - служба "ОПЗ"
Можливо це не розуміють чиновники в столиці, але ми тут на місцях все прекрасно розуміємо, тому ще сьогодні пам’ятаємо по квоті якої політичної сили Геннадій Геннадійович очолив Закарпаття вперше. Також ми пам’ятаємо заяви керівника краю, де він зробив собі головним ворогом - націоналістів України. Не забуваємо, що пан-генерал постійно говорить про відсутність сепаратизму в області, як русинського так і угорського. Як керівник краю він не хоче боротись з сепаратизмом, кошти на котрий йдуть з Москви.
Мабуть керівник краю поки пробує сказати слова «іген» та «тешик», не знає, що в зоні АТО на окупованих територіях досі діє так званий батальйон «Святого Іштвана», який під час Дебальцевського котла стріляв в бійців закарпатської 128 – ї бригади, в складі якої воювало та воює багато угорців патріотів України.
Можливо, ні Москаль, ні Рівіс, не знають про антиукраїнську роботу Ілдико Орос? В області про позицію пані Орос не знає тільки дурний.
І цей список можна продовжувати та продовжувати.
«ОПЗ» підтримує дії всіх закарпатських націоналістів в боротьбі з сепаратизмом та готова долучатися до всіх акцій, спрямованих на боротьбу з проплаченими шовиністами «Йоббіка» та іншими кремлівськими холуями.
Ситуація нагадує кримську, коли ворог роками у владні кабінети ставив своїх людей, а ті в свою чергу відразу підтримали окупанта при першій можливості, що і сталось в Криму на початку весни 2014.



Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.