Очільник МЗС завітає на Закарпаття

Візит міністра закордонних справ України запланований на п’ятницю, 1 грудня, інформують відразу кілька джерел в Закарпатській ОДА. Пише Мукачево.нет.

У плані робочого візиту Павла Клімкіна – кілька зустрічей в Ужгороді та Берегові. Попередьо передбачається, що міністр огляне також КПП на кордоні з Угорщиною. Сподіваємося, міністр на власні очі побачить ситуацію з реконструкцією КПП "Лужанка".

Також Клімкін планує зустрітися з представники місцевих органів влади, освітянами, представниками нацменшин краю, експертами та стати гостем прямого ефіру на телеканалі Тиса.

Візит Павла Клімкіна на Закарпаття планувався уже давно, про це міністр сам повідомляв, запрошуючи до спільного візиту угорського колегу Петера Сійярто. Міністри зустрілися зрештою в Будапешті.

Нагадаємо, що рік тому Павло Клімкін уже приїздив з робочим візитом у Берегово, а влітку цього року особисто тестував безвізовий режим саме на закарпатській частині кордону з ЄС.

Також додамо, що зовсім нещодавно на Закарпатті з робочим візитом побувала міністр освіти Лілія Гриневич, а цього тижня також посли європейських країн. Така увага до найзахіднішої області продиктована резонансом довкола закону про освіту.
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.