Білецький: Під вибори Порошенко спробує взяти під контроль усі канали (ВІДЕО)

Лідер партії Національний корпус , народний депутат Андрій Білецький висловив думку про те, що, як принцип, підтримує закриття ворожих ЗМІ під час війни. Втім, за його переконанням, такий інструмент не можна давати чинній владі. Про це він сказав під час програми "Народ проти" на телеканалі "ZIK"."Закриття ворожих ЗМІ під час війни, як принцип, підтримую на 100 %. ЗМІ - це зброя в будь-якому разі. Найголовніша зброя, яка взагалі є, що діє на мізки і душу людини", – сказав він, додавши, що про потужність цього інструменту свідчить те, як без жодного пострілу відбулася здача Криму.
Білецький переконаний, що до такого наслідку призвела саме десятирічна робота російської пропагандистської зброї, а також "відверте щуряче боягузтво української влади на той час".
Разом з тим, народний депутат зазначив, що такий інструмент не можна давати в руки чинній владі.
"Я не вірю, що цю владу хвилює питання безпеки українського національного інформаційного простору. Я вірю, що Петро Порошенко руками Генпрокуратури, СБУ спробує під вибори підбити всі канали під повний і тотальний контроль", – заявив він.
За словами лідера "Національного корпусу", якщо б чинну владу справді хвилювали українські національні інтереси, то у неї "були б питання до Медведчука, Льовочкіна, та багатьох інших".
"Але цього немає. Бачимо лише затриманого Саакашвілі", – зауважив він.
Тому, на думку народного депутата, як принцип, закриття ворожих медіа є правильним, однак, за умови проукраїнської влади.
Крім того, зауважив Білецький, незрозумілою є і методологія визнання ЗМІ "ватними" чи ні.
 
Анонс Закарпатття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.