Білецький: Навесні вже не можна буде оголосити імпічмент Порошенку (ВІДЕО)

Навесні підійде строк, коли за допомогою імпічменту не можна буде зняти з посади президента України Петра Порошенка, тому діяти треба вже цієї зими. Пише "Азов Прес".
Про це сказав народний депутат України та лідер партії Національний корпус Андрій Білецький під час програми "Народ проти" на телеканалі "ZIK", відповідаючи на питання про те, що треба зробити українцям, аби найближчим часом в країні відбулися зміни на краще.
"Ми робимо, що можемо. Воювали, а зараз створюємо купу проектів. Треба творити своїми руками, не бути байдужими. Створити справді національний проект і об’єднатися навколо нього", – сказав він, зауваживши, якщо доведеться – треба буде вийти на Майдан а як ні – голосувати за правильних людей і "почати творити країну".
"Наша мета - створити велику Україну у прямому сенсі цього слова", – підкреслив він.
Крім того, переконаний політик, найближчі кроки треба робити вже цієї зими.
"Навесні підійде строк, коли за рік Порошенка вже не можна буде знімати імпічментом з посади президента. Я думаю, що взимку треба вибороти право на імпічмент президента, і це ніхто не зробить, крім українського народу", – сказав він, додавши, що є низка відповідних законопроектів про імпічмент президента.
На думку лідера "Національного корпусу", скоріше за все, у цьому питанні доведеться "тиснути на владу через вулицю".
 
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.