Московський патріархат має бути заборонений в Україні, - керівник штабу Національного Корпусу

Не так важливо, що якийсь священик вчинив непорядно, важливо, як на його дії відреагувала вся організація. Про це в ефірі “Радіо Свобода” сказав керівник штабу партії Національний Корпус Назар Кравченко, коментуючи ситуацію, яка трапилась у Запоріжжі. Пише "Азов Прес".
 Коли священик Московського патріархату під час похорону відмовився відспівувати хлопчика, хрещеного у церкві Київського патріархату.

Кравченко нагадав, що митрополит Запорізький і Мелітопольський Лука підтримав священика у відмові відспівувати малюка.
“Тобто, вони його не засудили, а підтримали (інші представники УПЦ МП - ред.). Відповідно, я вважаю Московський патріархат ворожою організацією, це організація, яка ненавидить Україну і повинна бути тут заборонена”, - сказав він.

Крім того, за словами Кравченка, існує проблема, що представники УПЦ МП наймають для свого захисту силові угрупування, пов’язані з кримінальним світом, що фінансуються Росією.
“Існування такої організації, як Московський патріархат і якихось кримінальних угрупувань, "казачеств" тощо, що працюють за російські гроші, виконують кримінальні замовлення УПЦ МП - це недопустимо”, - сказав він.
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.