Парасюк прогнозує активну співпрацю БПП і Опозиційного блоку (ВІДЕО)

Вибори на Донбасі відбудуться, але вони будуть сфальсифіковані. Це вигідно Петру Порошенку. Їх результати будуть поділені між депутатами БПП і Опозиційного блоку.
Про це в ефірі програми «Перші про головне. Коментарі» (щобудня о 13:00–15:00 та 17:00–19:00 на телеканалі ZIK) заявив народний депутат Володимир Парасюк.

«На Донбасі вибори відбудуться, просто вони будуть специфічно керуватися. Петру Олексійовичу цікаво, аби вибори там були сфальсифіковані. Якщо будуть вибори до парламенту і ще не закінчиться війна на сході, і буде ця окупована територія, сіра зона, ви згадаєте мені, що там вибори будуть поділені між депутатами БПП і Опозиційного блоку. Будуть спільні узгоджені списки», – розповів Парасюк.

На переконання нардепа, на наступних виборах на Донбасі будуть працювати такі ж схеми, як і на попередніх, коли кандидати від Опоблоку агітували за Петра Олексійовича.

«Це було в Донецькій області, і це всі прекрасно знають. Тому, звичайно, що до виборів не так близько і можна говорити з телеканалів все, що хочеш, бо люди швидко забувають, але я думаю, що мої слова підтвердяться», – відзначив політик.

Як зауважив гість програми, найбільше, що Порошенко найбільше боїться втратити – це влада. «Він прокидається з цією думкою і засинає з нею», – підсумував пан Парасюк.
 
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.