Чому хвойди обирають Москву, або як зустрілися Тетяна Поп та Олена Бандаренко (ФОТО)

Закарпатська сепаратистка Тетяна Поп продовжує селфітися в усіма можливими виродками, в її списку вже такі кретини , як телеведучий Соловйов та головний клоун Кремля Жириновський.
Цього разу Таня Поп похизувалася селфі з колишньою депутаткою Верховної Ради України від «Партії регіонів» Оленою Бандаренко.
Так зустріч відбулась в Москві, саме там зараз можуть влаштовувати шабаши  зрадники України з Закарпаття та Донбаса.
Нагадаємо, Тетяна Поп уродженка закарпатського міста Хуст, яка зрадила свою державу та працює пропагандисткою спец служб РФ.
Олена Баднаренко, уродженка міста Макіївка, що на Донеччині . Працювала в команді Януковича  по «роботі з ЗМІ» , а саме наїзди на опозиційних журналістів та вручала подяки провладним. Під час роботи  у ВРУ перебувала на посаді 1-го заступника голови Комітету ВР з питань свободи слова та інформації. Була  палким прихильником Віктора Януковича в Раді.
В ефірі російського пропагандистського каналу Росія-24, на початку грудня 2017-го, назвала Революцію гідності «гнилим майданом» і саме мирну революцію назвала причиною всіх проблем України.
Була один із 148 депутатів Верховної Ради України, які підписали звернення до парламенту Польщі з проханням визнати геноцидом поляків події національно-визвольної війни України 1942—1944 років.
І зараз ці хвойди проклинають наших солдатів, які боронять землі святої України від орди.
Вся їхня робота ведеться на дискримінацію України , як держави і українців як нації.
Від редакції.
Метою цієї публікації на нашому сайті є те, щоб дані особи ніколи не були забуті за зраду батьківщини, і рано чи пізно були покарані ,а зрада карається смертю.
 
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.