Андрій Білецький: Без сильної України не існуватиме й Польщі (ВІДЕО)

Якщо Україна за прикладом Польщі теж почне забороняти героїзацію польських історичних діячів, то такий шлях заведе у безвихідь. Пише "Азов Прес".
Таку думку в ефірі телеканалу "NewsOne" висловив лідер партії Національний Корпус, народний депутат Андрій Білецький коментуючи те, що питання героїзації Степана Бандери та ОУН УПА може бути винесено на обговорення в ООН за ініціативи Польщі.
"Ми дійдемо до того, щоб заборонити героїзацію Яреми Вишневецького, який для поляків є героєм. Що далі? будемо забороняти одне одному історичні постаті за допомогою ООН ", - запитав він.

Білецький зауважив, що майже кожна історична польська постать протягом довгого часу є "чорною фігурою в історії України", так само, як і багато в чому такими для поляків є українські історичні діячі, зокрема, Богдан Хмельницький.

"Це - шлях в історичний глухий кут. Без сильної України ніякої Польщі протягом довгого історичного періоду існувати ніколи не буде. За Україною настане черга Польщі, і вона впаде значно швидше, ніж бореться зараз Україна проти Росії", - підкреслив лідер Національного Корпусу.

На думку Білецького, треба думати про можливості історичного майбутнього, а не здійснювати кроки, що призведуть до його відсутності.
 
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.