Закарпатські ФСБшники допомогли Мілошу Земану виграти вибори в Чехії (ФОТО)

Як ми вже повідомляли раніше, нещодавно в республіці Чехія відбулись вибори президента, які виграв проросійський кандидат Мілош Земан, який вважає себе другом Путіна в ЄС.
Зовсім не дивно, що саме Росія та її прибічники всіляко підтримали Земана на виборах. Тут в черговий раз «спалилися» закарпатські ФСБшники, русинські сепаратисти, любителі «руського міра», представники організації «Всемирный совет подкарпатских русинов», яка на пряму фінансується з Москви.
На виборчій арені в Чехії найбільше був активний зять «гаманця» закарпатських сепаратистів Василя Джугана – Михайло Тяско.
Під час виборчих перегонів на пост Президента республіки Чехія Михайло Тяско ввійшов у виборчий штаб проросійського кандидата та відповідав за голоси громадян Чехії, які є переселенцями з СРСР.
Підконтрольна Джугану та Тяску організація «Всемирный совет подкарпатских русинов» всіляко закликала закарпатців голосувати саме за пропутінського кандидата на виборах Мілоша Земана.
Як говорить чеський експерт -  політолог Карл Велш :
«Михайло Тяско набирає значних оборотів в політичні тусовці Праги, він постійно супроводжує Президента Мілоша Земана, являється постійним тусовщиком на різних заходах, де зустрічаються політична, силова, медійна, спортивна та інші елітиЧехії. Це означає те, що в ФСБ роблять серйозні ставки на Тяска і незабаром він зможе з’явитися в чеському парламенті».
 
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.