Олександр Кеменяш вважає, що Ратушняку потрібна допомога

 На прохання журналістів народний депутат Кеменяш прокоментував нещодавні негативні висловлювання на свою адресу з боку колишнього мера Ужгорода Сергія Ратушняка. 

Повний текст відповіді Олександра Кеменяша опинився в руках Мукачево.net.

 

«Я б порадив спокійно сприймати висловлювання Сергія. Ми знаємо, що наступила осінь, а для нього це дуже складна пора. Саме на осінь найчастіше припадають зриви у психічно хворих людей: починається сезонне загострення. Тому будьмо великодушними і спробуймо ввійти в становище цієї людини: зараз йому, як ніколи, потрібна допомога і розуміння оточуючих.

Два роки тому ужгородці з ганьбою прогнали його з мерії, поклавши край політичній кар’єрі Ратушняка. Очевидно, Сергій так і не зміг змиритись з своїм безславним політичним кінцем. Напевно, далася взнаки емоційна неврівноваженість, яка характерна Ратушняку.

А політичні висловлювання на мою адресу можу прокоментувати так. Ми з Сергієм Ратушняком пройшли до Верховної Ради мажоритарниками, обіцяючи виборцям захистити їх від влади, я перші декілька років був позафракційним, а потім увійшов до опозиційного БЮТу, а Сергій вже через декілька днів після обрання опинився у фракції влади, яка скористалася ним, подавши від його імені законопроект про заборону діяльності комуністичної партії в Україні, і фактично виставивши посміховиськом, змусивши виправдовуватися перед суспільством. За чотири роки Ратушняк умудрився поміняти шість фракцій, мабуть, шукаючи, де краще народ захищати. Той, хто так часто змінює партнерів, називається шльондрою, в даному разі політичною.

Вочевидь поруч із Сергієм Ратушняком нема нікого, хто б підказав, що подібні публічні прояви стосовно тих, хто ще вчора допомагав йому в скрутних ситуаціях, принижують його і не додають честі ? Хочу нагадати, що є речі, відсутність яких неможливо компенсувати грошима. Це, перш за все, чесніть, порядність, незламність, шляхетність. У Сергія Миколайовича, вочевидь, вони, якщо й були колись, то зникли без сліду…»

 

www.mukachevo.net

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.