Білецький: Не треба заколисувати себе думками про тотальний розгром РФ у Сирії

США серйозно принизили Росію в Сирії, однак не варто говорити про повне фіаско. Про це в ефірі програми "Воєнний щоденник" на телеканалі "112 Україна сказав лідер партії Національний Корпус, перший командир полку АЗОВ Андрій Білецький. Пише Азов Прес.
"Насправді, США дуже сильно дали по носі Російській Федерації, але я б не став казати, що це тотальний розгром і у Росії все погано в Сирії. Ми заколисуємо себе, не розуміючи таким чином реальну силу ворога, і це не призводить до перемог", - вважає він.

Перший командир полку АЗОВ наголосив, що у воєнних конфліктах Росія достатньо "грамотно і нахабно" використовує такий інструмент, як приватні військові корпорації, який застосовують усі серйозні геополітичні гравці.
"Це сіра зона міжнародного права Там, де ти не хочеш використовувати власну армію, - застосовуй приватні військові корпорації", - пояснив він.

Більш того, зауважив Білецький, Росія перетворює ПВК Вагнера у справжню армію.
"З часів так званого DynCorp (Авт. - одна з найбільших військових приватних компаній США жодного разу, жодна світова ПВК не використовувала важку бронетехніку, тобто танки БТРи і т.д. Зазвичай, це легкі сили, мобільна піхота. Росіяни перетворюють ПВК Вагнера в надпотужну, реальну армію, якої фактично не існує на папері", - констатував він.

Крім того, Білецький зазначив, що за 3 роки війни в Сирії Росія втратила 44 військових.
"Це надзвичайно мало", - сказав він, додавши, що натомість серйозних втрат зазнають найманці російської приватної військової компанії.

Політик також висловив думку про те, Росія намагатиметься відреагувати на завданий по бойовиках ПВК Вагнера у Сирії авіаудар.
Росія буде пробувати дати відповідь, якщо не самим США то їхнім союзникам, наприклад, курдам, яких цього разу захистили. Не варто недооцінювати ці речі", - сказав він.
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.