Закарпатські сепаратисти Данацко та Падяк провалили проплачену ФСБ акцію! (ФОТО)

Сьогодні, 19 лютого, в Ужгороді відбулась «конференція» сепаратистів – русинів.
Головними героями тут були відомий активіст – русин Іван Данацко та українофоб Валерій Падяк.
Треба зазначити, що акція, кошти на яку виділили в Москві та більше місяця анонсувалась як міжнародна, провалилася нанівець. Окрім самих Данацка та Падяка тут зібрались ще декілька пристарілих русинів, які не до кінця розуміли, що тут відбувається.  Зрозумівши, що акція провалилася, Падяк розпочав «барижнічити» своєю русинською макулатурою.
У своїх книжках Падяк послідовно заперечує український характер Закарпаття, називає возз’єднання краю з Україною «анексією» та «трагедією, що триває досі». Українців в області він нараховував лише 160 тисяч чоловік, хоча за переписом 2001 року українцями записалося на Закарпатті понад мільйон осіб. Попри відверто українофобські погляди, книжки видавництва Падяка досі спокійно видаються в Україні і продаються у книгарнях Ужгорода.
Іван Данацко – це відомий професійний активіст краю, який періодично відзначається заявами, що «Арійці - це закарпатські русини», а «Гітлер - закарпатський гуцул».
Сьогоднішні події Данацко вже прокоментував на ФБ та звинувачує українських націоналістів, і навіть не хоче припустити той факт, що закарпатцям не потрібні ніякі русини, які отримують гроші з Кремля , поки військовослужбовці ЗСУ та добровольці з Закарпаття боронять суверенітет держави на Сході України.
Треба розуміти, що Росія не пробачає такі поразки і зараз треба переживати за здоров’я та життя людей, які взяли кошти на проведення «конференції».
Закарпаття - це Україна.
 
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.