Карпатська Січ щодо підпалу офісу Спілки угорців Закарпаття

Ні для кого не секрет, що тил для Російської федерації на Закарпатті є повністю відкритим і в регіоні діють об'єднані сили закордонних органів в парі з криміналітетом та деякими "близькими" до влади особистостями, котрі отримують окремі девіденти і працюють на дестабілізацію області та створення міжнаціональної україно-угорської ворожнечі. Повідомляє прес - служба "КС".Після невдалих спроб використання сепаратистських організацій так званих "підкарпатських русинів", акції яких націоналісти зривали, вони вдались до інших методів.

Підпал офісу Спілки угорців Закарпаття є відвертою провокацією. Варіантів небагато : або російські спецслужби у співпраці з угорськими інсціювали весь цей цирк, або ж окремі шовіністичні закордонні організації.

Удари по Закарпаттю в майбутньому будуть продовжуватись і ми повинні бути до цього готовими. Регіон є ідеальною платформою для геополітичних ігор держав-імперіалістів, особливо коли українська влада та ЗМІ сприяють даним перепетіям та підтримують масовий психоз.

Тож закликаємо українські медіа тверезо оцінювати ситуацію і не працювати на руку ворогам.
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.