Московські виродки прокоментували підпал в Ужгороді (ФОТО)

Як ми повідомляли раніше, сьогодні відбувся підпал в офісі КМКС, що знаходиться на Православній набережні міста Ужгород.
Цю подію вже розпочали коментувати закарпатські сепаратисти, які всілякими способами пробують розхитати  ситуацію на Закарпатті. Не залишилась осторонь і відома закарпатська сепаратистка Тетяна Поп, яка нині проживає в Москві.
« - Опять в Ужгороде напали и подожгли офис венгерской КМКС.
Патриоты  не могут  понять куда  делась  ваша «щира»  любовь к Европе ??
Это  же настоящее  предательство  по  отношению  к  «небесной сотне », вы  цинично  чтите память и поклоняетесь героям , а ведь  эти  100 человек  - целая «небесная сотня»  отдали свои жизни  как раз за евроинтеграцию ,за Европу .

Да , именно ту Европу, где сидит на троне тот  «пропутинский » Милаш Земан , где живет «несчастна мадярота»,  зарящая на нашу территорию , которой вы посвятили визги «мадяроту на ножи»,  где живут поляки «тупи », ненавидящие Бандеру , где живут офигевшие   «румыны -цыгане »,раздающие нашим паспорта .
Вы же за это боролись , вот  ваша Европа , уже почти рядом , сама стучит в дверь и шо,  уже не надо ? Уже все ? Европа -«агент кремля »?» - пише зрадниця України Поп.
Смішним виглядає те , що в Польщі затримали  місцевих ФСБшників, які підпалили будинок культури угорців в Ужгороді  4 лютого, але про це не згадують ні ЗМІ РФ, ні сепаратисти Закарпаття .
 
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.