Націоналісти Закарпаття закликають СБУ звернути увагу на антиукраїнську діяльність ЛГБТ-структур

8 березня група дівчат, що представляла здорову молодь Закарпаття захистила честь та гідність нашого краю, не допустивши шабаш представників людиноненависницької "гендерної" ідеології. Цим умовним терміном ми познаємо весь набір осіб з патологіями психіки та совісті, відсутністю елементарних принципів чесності, однак ласих до закордонних грошей та сповнених бажанням розколювати українське суспільство, а також пропагувати збочення та психічні розклади серед молоді.
Прикриваючись захистом прав жінок кілька угруповань, керівництво яких знаходиться далеко від нашої області,та й взагалі України пропагує ненависть між чоловіками та жінками, існування 64 статей ("гендерів"), нормальність всиновлення дітей статевими збоченцями, насильне вживання неповнолітними гормальних препаратів для зміни статі, тощо. Останнє, до речі, є новою актуальною задачею так званих «лгбт» рухів, зокрема і організаторів "Жіночого маршу" 8 березня. Психічно нестійких індивідів вони переконують в тому, що ті являються жінками в чоловічому тілі або навпаки, змушують їх до оперативних або гормональних втручань, що взагалі руйную життя цих людей, і призводить до численних суїцидів.

Серед організаторів акції 8 березня була зокрема і сумнозвісне ГО "Інсайт", структура фінансована виключно закордонними олігархами, причетна до організації гей-парадів та пропагування описаних нами вище патологій та збочень (в Ужгороді діє їхня структура Queer Home Uzhhorod). Яким чином ці люди з неясними джерелами доходів зможуть захистити права жінок на Закарпатті: наприклад безпеку праці жінок на хлібзаводі, медичні права престарілих бабусь чи проблеми з декретними відпустками?

Щодо останнього питання радше іронічне,адже представники "Інсайту" та їм подібних організацій ненавидять материнство, пропагуючи натомість дітоненависницьку ідеологію "child free". Яким чином проблеми психічно нестійких людей які відрізали або пришили собі ті чи інші статеві органи допоможуть підвищенню зарплати жінкам-водіям троллейбуса або самотнім пенсіонеркам?

Слід додати також, що "гендерна" тусовка є ворожою українському патріотизму і християнським цінностям, які сповідують мешканці Закарпаття всіх національностей. Щоб в цьому переконатись достатньо погортати фейсбук-сторінки очільників «гендерних» рухів в Закарпатті та й в Україні, загалом.

Характерно, що спротив тим, хто спекулює на захисті прав жінок дали молоді закарпатські дівчата, що викликало в «гендерної» публіки ще більшу лють. Тепер дівчата перебувають під психологічним й політичним тиском та залякуванням з боку збоченців та найнятих ними продажних політичних активістів, що вже не один рік виконують замовлення вищих представників місцевої влади, олігархату та криміналітету. Цікаво, що наші дівчата представляють більшість етносів Закарпаття. "Гендеристи" використовують і цей факт, і нібито пропагуючи толерантність, заодно розпалюють ворожнечу між різними етносами нашого краю.

Ми закликаємо припинити тиск на здорову молодь, натомість пропонуємо правоохоронним органам та СБУ звернути увагу на діяльність структур з закордонним фінасуванням, які пропагують суспільні та психічні патології не сумісні зі здоровим розвитком суспільства та сприяють міжнаціональним конфліткам в нашому богоспасенному краї. Ці всі ліваки працюють на гранти західної Європи в які гроші вливає кошти Російська Федерація.

Додаємо фото та відео пропаганди членів організацій Інсайт та Queer Home Uzhhorod:

"- Почему тризуб?
- Потому что государство спонсирует войну, которая происходит на востоке."
 
Національний рух “Карпатська січ”
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.