На Закарпатті активізувалися спецслужби РФ для дискримінації націоналістів краю

За останній час спецслужби РФ гіпер активізувалися на Закарпатті, намагаючись розпалити міжнаціональну ворожнечу в області, спричиняючи штучний конфлікт між угорцями та українцями. В цьому Москві допомагають і деякі політичні сили в Будапешті.
Про це повідомляє прес - служба "ОПЗ".
За останній період в Ужгороді було скоєни в офісах угорських громадських організацій. Після цих подій в адрес українських націоналістів Закарпаття посипались звинувачення від зрадників України на зразок Гецка, Джугана, Тяска, Гегальчого та іншої завербованої ФСБ мерзоти , яка всіма можливими способами намагається потопити мирне Закарпаття в крові.
Сьогодні, 16 березня, в цілому ряді ЗМІ Закарпаття вийшла інформації про те, що в закарпатському місті Берегово, де комфортно проживають угорці та українців, невідомі «провокатори» розтрощили 9 автомобілів на угорських державних номерних знаках.
Так як в ці дні всі свідомі Закарпатці святкують роковини Карпатської України, логіка провокаторів зрозуміла всім – звинуватити в цьому українських націоналістів.
Попередніх злочинців вже спіймали правоохоронці , сліди привів до про путінських громадян Польщі та в окуповану Росією- невизнану республіку «Придністров’я».
Ще 13 – 14 лютого самі впливові націоналістичні організації краю попереджали про можливий розвиток подій в один голос, «ОПЗ», «Правий Сектор», «Національний Корпус», «Карпатська Січ» та «Свобода» застерігали і наголошували, що проросійські сили готуватимуть різноманітні провокації.
Закарпаття – це край багатьох національностей , більшість цих людей поважають суверенітет та незалежність України, закарпатські хлопці всіх національностей і нині захищають кордони України на буремному Донбасі та безжалісно там знищують ворога, який прийшов в Україну вбивати, грабувати та ґвалтувати.
Слава Нації!
Смерть Ворогам!
Україна Єдина!
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.