«Йоббік» пішов на зближення з терористами Туреччини

8 квітня в Угорщині пройдуть вибори. Основними конкурентами в цих перегонах є партія Віктора Орбана «Фідес» та «Йоббік» Габора Вона.

ЗМІ Угорщини б’ють на сполох та повідомляють про співпрацю партії «Йоббік» з представниками турецьких неонацистів організації «Сірі Вовки».

Турецька право радикальна організація «Сірі Вовки» була створена в 60 – тих роках ХХ століття.

Всі ці роки з початку заснування «вовки» не припиняли терористичну діяльність як на території  Туреччина так і в інших державах.

«Сірих вовків» звинувачують в спробі вбивства Папи Римського Івана Павла ІІ.

Не одна сотня бійців «Сірих Вовків» брала участь в конфліктах на Кавказі початку 90 – тих років ХХ століття(Чечня, Азербайджан)  де вони воювали проти московського імперіалізму , тому стає дивно, що зараз вони розпочали співпрацю з агентами ФСБ з угорської партії «Йоббік».

Медіа Угорщини  повідомляють, що Габор Вона останнім часом зачастив з візитами до Туреччини де проводить зустрічі з представниками «Сірих Вовків». Відомо про зустріч Габора Вона з «сірим вовком» Мусою Сердаром Селебі, який звинувачується в замаху на Івана Павла ІІ.

Зараз представники «Йоббіка» виступають за зближення Будапешта та Анкари та вступу Туреччини в ЄС.

Партія «Йоббік» постійно підтримує угорських сепаратистів на Закарпатті та підозрюється в ряді злочинів та провокацій на території «Срібної землі» - Закарпаття.

 
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.