Білецький: Для перемоги олігархії потрібна ідея і дії активних людей (ВІДЕО)

В Україні встановлена диктатура грошей, а уособленням олігархії є президент Петро Порошенко Про це під час виступу на Марші сили нації «За українське майбутнє без олігархів!» сказав лідер Національного Корпусу Андрій Білецький.Пише "Азов Прес".

«В найскрутніший для України час цю людину обрали для того, щоб вона вигравала війну, відбудовувала економіку країни, проводила реальні реформи. Але він обрав абсолютно інший шлях: підбивати під себе силовиків, ЗМІ і фінансові потоки», - сказав лідер НК. Він зауважив, що Порошенко володіє мільярдами, хоча 20 років є державним чиновником.

«Тоді, як часи Трухільйо (авт. - домініканський диктатор) закінчились навіть у Латинській Америці, коли таких відвертих олігархів уже в світі не залишилось, ми опинились у якомусь вчорашньому дні. У нас встановлена диктатура грошей», - наголосив Білецький.

Втім, за переконанням лідера Національного Корпусу диктатурі олігархату треба протиставляти силу ідеї.

«Ідея завжди чесніша і справедливіша, ніж гроші. За ідеєю завжди правда. Ідеєю і діями активних людей завжди можна перемогти гроші», - зазначив він.

Андрій Білецький нагадав історію бойового льотчика Владислава Волошина, який покінчив самогубством через тиск і корупційні махінації керівництва області.

«Він не міг стати покидьком, купитись на те, що йому дадуть півмільйона-мільйон, якусь посаду і тд. Ця людина цього не хотіла. Вона вирішила йти за ідеєю до кінця. Вона покінчила життя самогубством», - зауважив Білецький.
Політик зазначив: попри те, що за спиною Миколаївського губернатора Савченка стоять адміністрація президента, медіа, які «робили з Героя української нації божевільного», націоналістам вдалось добитись перемоги і змусити його піти з посади на час слідства.

«Тому що за нами була ідея і правда. І Волошин здобув свою перемогу, навіть ціною життя перед Савченком, він його переміг», - переконаний Білецький.
Лідер НК підкреслив: сьогодні починається новий етап у боротьбі з олігархічною системою.

«Боротьба не буде простою, одноденною. Але якщо ми будемо діяти кожен день, не зневірюючись, протиставляти їхнім грошам наші ідеї, то ми отримаємо свою Україну. Тому що наша ідея – це самостійна, сильна, велика, заможна українська Україна , - наголосив Білецький.
 
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.