"Правий сектор" про УПЦ (МП) (ВІДЕО)

У вівторок, 3 квітня, під час Маршу сили нації до присутніх учасників звернувся заступник голови партій "Правий сектор" Василь Лабайчук. У своїй промові він наголосив на важливості випровадження з України спецслужби країни-агресора, що прикривається ім'ям "Московський патріархат", намісниками якої є митрополит Онуфрій Березовський і нардеп Вадим Новінський. Пише сайт "ПС".

"Московський патріархат в Україні завжди здійснював русифікаторську і підривну діяльність проти нашої держави. Московський патріархат був стовпом так званої перемоги на виборах президента, коли переміг Янукович. І зараз ми бачимо, що ця ворожа структура зачаїлася і чекає реваншу", — наголосив Василь Лабайчук.

Ми — українські націоналісти, незалежно від нашої приналежності до тієї чи іншої конфесії, маємо адекватно оцінювати загрозу від структури, що прикривається назвою "Православна Церква". Ми повинні спершу мінімізувати вплив Московського патріархату, а згодом зробити так, щоби в коротші терміни ця структура покинула Україну.
 
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.