Промосковські масони США проти полку "Азов" (ВІДЕО)

Американська військова допомога Україні не для добровольців Азова .Бюджетом США на 2018 рік заборонено передавати зброю і витрачати гроші на навчання особового складу одного з найвідоміших українських підрозділів Нацгвардії. Пише "Азов Прес".
 Відповідну поправку затвердив Конгрес США А її автор назвав «Азов» «неонацистським батальйоном». У чому причина подібних звинувачень, які наслідки для України в цілому може мати рішення Конгресу, і як на цю заборону реагують самі військовослужбовці Азова ? У спецрепортажі журналістів проекту Радіо Свобода Донбас Реалії з розташування полку в Донецькій області.

Український полк «Азов» звинуватили в неонацизмі і заборонили давати американську зброю. Як самі добровольці реагують на рішення Конгресу США і гучні звинувачення? І чим займаються військовослужбовці «Азову» в складі Національної гвардії України?

З літа 2015 року військовослужбовці полку «Азов» не перебувають безпосередньо в окопах на передовій, але увесь цей час підрозділ базується в Донецькій області і продовжує виконувати певні бойові завдання.

Розвідники «Азову» на цьому полігоні випробовують зброю

Ці бійці з тих «азовців», які і зараз часто бувають на лінії фронту. Розвідники на цьому полігоні випробовують свою зброю.

«Спочатку йде відстріл на різні дистанції з тієї зброї, яка в «голому» вигляді приходить, а потім після модернізації ведеться теж стрілянина і ми порівнюємо результати», – розповідає начальник штабу полку «Азов», боєць із позивним «Бугай».

Боєць із позивним «Бугай»

Навіть радянський кулемет ДШК тут виглядає цілком сучасно. Автомати і снайперські гвинтівки – все модернізовано власноруч.

«Гвинтівка йшла просто без нічого – глушник, сошки – це вже все докуплено. Це волонтери це різні фонди, це кошти полку, це – свої гроші. Люди, як можуть, намагаються апгрейдити свою зброю, тому що від неї залежать їхні життя», – каже боєць з полку «Азов» із позивним «Сова».
Бійці самі удосконалюють зброю

«Якщо не докладати зусиль взагалі, а сподіватися на те, що нам дає держава, то ефекту буде дуже мало», – зауважує військовослужбовець «Азову» із позивним «Омут».

Бійці не приховують: американської зброї не завадило б. Більше того, вона вже є у Азова .

«Як американська гвинтівка потрапила в «Азов»? Дуже просто, через магазин звичайний, збройовий. Це все цивільна зброя, яку може купити в принципі будь-який громадянин України, який досяг 25 років», – пояснює військовослужбовець «Азову» із позивним «Катран».
 
Анонс Закарпаття

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.