Угорщина потрапила в "капкан" через агресивну політику стосовно України

Агресивна політика Угорщина щодо України повертає Будапешт в часи "Варшавського договору" та "Холодної війни".Ще в 2014 році всі зрозуміли, що офіційний Будапешт всіляко підігрує Москві в її агресивній політиці щодо України, Молдови, Грузії та країн Балтії.
18-19 квітня цього року в Страсбурзі відбулося засідання комітету Європарламенту на тему "Україна- ЄС". На засіданні євродепутат Андрея Бочкор (Угорщина) всіма можливими способами зривала дане засідання та доносила до делегатів кремлівські тези про "київську хунту", "український фашизм", "порушення" прав угорців на Закарпатті, а ще трошки і даний депутат заволала б "путін введі войска". Приємний той факт, що головуючий спікер засідання Розаті повністю проігнорував безглузді заяви угорської сторони та наклав вето на все сказане депутатом Бочкор.
Також на імідж Угорщини повпливала критика від екс-очільника МЗС США Томаса Меліа, який жорстоко засудив співпрацю Орбана та Путіна. Дипломат підозрює, що Угорщина може "зливати" таємну інформацію Північно- Атлантичного Альянсу (НАТО) Кремлю.
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.