На Закарпатті готують люстрацію для ментівського генерала Януковича

Ветерани АТО мають намір влаштувати акцію протесту проти депутата облради від Опозиційного блоку Віктору Русину.На засіданні комісії з питань законності та порядку Віктор Русин мав необережність зневажливо назвати воїнів-добровольців, які брали участь в військових подіях в зоні конфлікту на Донбасі, не перебуваючи в регулярних збройних формуваннях. Власне на розгляд комісії і виносилося питання про визнання таких бійців-добровольців.

Однак Віктор Русин сказав, що бійці з добровольчих загонів, через свою непідконтрольність командуванню, часто займалися мародерством.

Це обурило ветеранів, які обіцяють прийти на сесію облради 7 червня і оголосити Віктору Русину недовіру.

Довідково. З 2001 року В.Русин працював заступником начальника одного з відділів управління ГУБОЗ МВС України, а згодом очолив управління карного розшуку УМВС України в Закарпатській області.

У листопаді 2003 року Віктора Русина було призначено першим заступником начальника УМВС України в Закарпатській області.

Згодом він був звинувачений за сприяння у викраденню бюлетенів на виборах мера Мукачева. За це його судили, сидів у СІЗО, але суд його згодом виправдав.

З березня 2010 року він повертається в Закарпаття вже начальником міліції і пробув у нас до грудня 2012 року, поки його не перевели у Вінницьку область.

Прізвисько генерала Русина – «Антибіотик». Недруги звинувачують його у прикритті контрабанди наркотиків.

Зараз Віктор Русин є депутатом Закарпатської облради від Опозиційного року.
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.