Андрій Білецький провідав Сергія Стерненка (ФОТО)

Про це нардеп Андрій Білецький повідомив на ФБ.
"- Провідував у київській лікарні пораненого Сергій Стерненко, якому в одеській лікарні медичну допомогу ватники в білих халатах надавати відмовилися. Клятву Гіпократа ці шкідники, очевидно, давно забули. На Сергія вже тричі скоювали збройний замах, а тим часом поліція не дуже поспішає шукати замовників та організаторів злочину. Тим паче – забезпечити активіста охороною, на яку той має законне право.

Якщо хтось забув: саме завдяки таким хлопцям, як Сергій Стерненко, в травні 2014 року «русская вєсна» на українському Півдні захлинулася, і на одеських пляжах нині не стоять кулеметні точки.

Щобільше – Сергій реально потребує допомоги, аби вітчизняне «реформоване» та «люстроване» правосуддя не кинуло його за ґрати, як десятки інших українських націоналістів і патріотів. У нас реально абсурдна та сюрреалістична ситуація з чинним законодавством про самооборону – норми закону не дозволяють чітко класифікувати та розмежувати, що є самообороною, а що виходить за її межі. Новий закон має бути детально виписаним та давати адекватну оцінку діям законослухняних громадян, що захищають своє життя, здоров’я, майно та своїх рідних.

Так чи інакше – буду тримати руку на пульсі та намагатимусь допомогти Сергію усім, чим можу. Адже націоналісти своїх не кидають.

Нині з Одеси наспіла ще одна тривожна новина – скоєно напад на лідера місцевого «Автомайдану», члена Громадської ради при НАБУ, Віталія Устименка. Знову напад зі спини, знову ножові поранення, знову кров на вулицях начебто мирного тилового, курортного міста.

Може, врешті-решт, час звернути увагу на той простий факт, що в Одесі орудують банди завербованих росіянами бойовиків, які тероризують українців, та дати їм належну законну відсіч?" - пише Білецький.

 
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.