Андрій Білецький про звільнення Маріуполя (ВІДЕО)

Про це під час урочистостей сказав перший командир АЗОВу , лідер Національного Корпусу Андрій Білецький.Пише сайт "НК".
"Чотири роки тому 150 молодих хлопців звільнили чудове українське місто Маріуполь Звільнили не тому, що покладалися на постійні перемовини з ворогом, не тому, що чекали наказів тих, хто зверху. Звільнили тому, що вирішили боротися – і перемогли. Ключ до українського Приазов’я – Маріуполь – наш!", - підкреслив він.

Білецький згадав про те, що того дня 4 роки тому АЗОВ не втратив жодної людини.

"Але були десятки і сотні хлопців з різних підрозділів, які загинули потім, захищаючи це місто", - зауважив він.
За словами першого командира АЗОВу , Маріуполь став українським, тому що "хто бореться за своє і не чекає подарунків або наказів зі сторони, завжди перемагає".

За переконанням лідера НК доля українського Донбасу не може бути вирішена «добрими дядями» у Вашингтоні, Брюсселі або Москві.

"Доля Донецька, Горлівки, Новоазовська, Луганська буде вирішена перемогою української армії. У нашої країни є всього два шляхи: або зламатися під зовнішнім тиском, здавати свої позиції крок за кроком, змиритися з цим, і тоді всі будуть витирати об нас ноги, або боротися і перемогти. Не вірте тим, хто скаже вам, що ми чогось не можемо. Той, за ким правда і хто готовий боротися за неї до кінця, завжди перемагає. За Україною – правда, тому ми переможемо», - наголосив Андрій Білецький.

 
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.