Командир ДУК ПС про ліволіберальні рухи, що активізувались і не на жарт перейнялись організацією гей-парадів

Про це командир ДУК ПС Андрій Стемпіцький написав на ФБ.
" - ЛІВОЛІБЕРАЛАМ

Поки правосекторівці, добровольці, солдати б'ються з ворогом, бачу, є такий далекий тил, у якому не знають, що є фронт. Я зараз про ліволіберальні рухи, що активізувались і не на жарт перейнялись організацією гей-парадів, нав'язуванням державі гендерної ідеології, захистом прав "привілейованих меншин". Врешті-решт, ліволіберали продовжують перейматися бездумним "єврооптимізмом", що означає втрату Україною незалежності. Влада Порошенка у зациклених на цьому рухах знаходить опертя і певну картинку для відволікання українців від проблем насущних, яких у воюючої України ойойой скільки. Тільки сліпий не бачить наскільки деструктивно це все для нації і Батьківщини.

Знаю, якась кількість активістів, що тримаються ліволіберальних ідей, і просто прихильних до них будуть читати мій пост. Я маю що вас спитати!

Чим ви кращі від вати, якщо так само виступаєте проти цінностей української культури? Ватники також їх то заперечують, то кричать про потребу замінити на щось чуже.

Чим ви кращі від вати, якщо вас так само підігрівають грошима із-за кордону? Перед гей-парадом на каналі 1+1 лгбт-лівозахисниця відкрито заявила про фінансування посольством Нідерландів і фондом Сороса. Ясно, що земляки і копійки не дадуть на подібні забавки.

Чим ви кращі від вати, якщо вам так само плювати на суверенітет України? Це для того ми стільки воювали, щоб, вирвавшись від одної гегемонії, нас тягнули у пастку іншої? Виберіть вже між незалежністю і постійною зміною хазяїв!

Чим ви кращі від вати, якщо так само страждаєте на агресивну параною щодо "фашизму" і "праворадикалів"? Чи варто очікувати, що ви об'єднаєтеся з ватниками проти нас, українських націоналістів? До речі, у Росії якісно борються з правими опозиціонерами завдяки "антифашистській" 282-й статті. Абсолютно всі вже сидять по ній. Переберете цей досвід до України?

Просто згадайте, що ви передусім українці (чи принаймні громадяни України), а вже потім фанати своїх ідей. Які до біса проблеми гендеру? Українські хлопці чи не щодня гинуть на фронті! Або турбуйтесь про насущні проблеми землі, по якій ходите, або ви породите непотрібні конфлікти в суспільстві.

Думайте нарешті головою, а не..." - пише Стемпіцький.

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.