Закарпатський депутат Барто провів колаборанську акцію (ФОТО), (ВІДЕО)

На початку липня, а саме з 4 по 8 число, в Міжгірському районі Закарпаття відбулася дуже дивна конференція під мирною, але неоднозначною назвою "Закарпатський літній вільний університет". "Акція" відбулася за підтримки уряду Угорщини, "Товариства угорської культури Закарпаття" та угорськього благодійного фонду "Про Мінорітате". Також тут представники імперських угорських організацій з  Румунії, Хорватії, Словаччини, бо саме до цих держав неонацисти та деякі політики з Будапешта мають територіальні претензії.Відкривав "літній університет" відомий закарпатський депутат, заступник голови облради Йосип Барто.
Під час конференції Барто неоднаразово засуджував позицію України, а саме "мовний закон", який дуже потрібний для того, щоб нацменшини могли вільно володіти державною мовою для нормального життя в Україні, а головним критиком закону є Москва та Будапешт.
Також пан Барто невтомно повторював, що угорці не є нацменшиною Закарпаття, а являються корінним народом.
" - Угорці тисячі років живуть на території Закарпаття, але досі не отримали право називатися коріним народом, а лише нацменшиною, в той час, як їх права новим освітнім законом грубо обмежуються" - сказав заступник голови закарпатської обласної ради.
"- У цій боротьбі найбільшу допомогу нам надає уряд Угорщини, який вже змусив Київ сісти за стіл переговорів". - доповнив Йосип Барто.
Такі вислови депутата повинні розцінюватися, як колаборантські та антиукраїнські, і в цей момент коли воїни з Закарпаття, в тому числі і угорці кожен день боронять Україну і Європу від навели вбивць, ґвалтівників та мародерів, які називають себе представниками "руського міра".
На "конференції" від уряду Угорщини був присутній заступник Міністра національної політики Угорщини Петер, який пообіцяв, як і закарпатцю Йосипу Барту, так і представникам угорських нацменшин з Хорватії, Румунії, Словаччини всіляку підтримку.

Карта Великої Угорщині, на якій чітко вказано, що Будапешт має територіальні претензії до всіх держав сусідів.
Зараз Угорські політики підтримують сепаратиські настрії в кожній з цих країн.

Також не потрібно забувати, що Угощина всіляко блокує співпрацю України з НАТО та ЄС.

Дуже важливе відео.
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.