Командир 1-ї ОШР ДУК ПС про слова генерала Наєва

Добровольці були, є і будуть боротися за окуповані ворогом міста України! Буде це АТО, ООС чи іншого роду організація. Будуть при командуванні герої, боягузи або заробітчани.
Повідомляє сайт "ПС".
Ми воюємо за С В О Ї землі на С В О Ї Й землі з того моменту, коли офіційна влада не могла зрозуміти що взагалі відбувається в країні. Коли виявилось, що Збройних Сил в нас якби нема, бо роками все розкрадалося (а нинішня влада не могла про це не знати, бо всі попередні роки теж була при владі).

Коли влада НЕ МОГЛА ДАТИ ВІДСІЧ ВОРОГУ і жодна з оборонних структур не працювала як мала б при збройному вторгненні в нашу країну. На захист цієї країни стали ми — добровольці — прості хлопці та дівчата, ні офіцери та не генерали, не герої, не зірки та невідомі блогери — прості українці.

П’ятий рік ми воюємо поза всіх структур. Питання: "чому" — виллє багато бруду на командування та збройні сили, чого робити на радість ворогу ми не будемо. І ніякий черговий ганебний боягуз — "перемирщік" не буде ганьбити та знецінювати роль добровольчих підрозділів в цій війні.

Всі наші дії завжди узгоджені та опрацьовані разом з командуванням Збройних Сил, які стоять на місцях. Добровольці "Правого сектору" брали участь у зачистках Карлівки, Пісок, Авдіївки, Красногорівки, Мар’їнки, Савур-Могили, Степанівки, Білокам'янки; тримали позиції в ДАП, на шахті Бутівці, Зеніті, Мар'їнці, Опитному, Крутій Балці, Василівці, Верхньоторецькому, Зайцевому; звільняли лівий фланг Авдіївської промзони, займали позиції в авдіївському лісі та дач в районі Крутої Балки; десятки зайнятих метрів в сірих зонах Пісок, Кам'янки, Горлівському напрямку; та багато інших проведених успішних операцій.

І ой як не гарно з вашого боку, не шановний пан Наєв, казати "виполняют непонятні заданія" про операції, в яких звільнялися території України, про операції, в яких гинули за ці території наші люди — українці! І не важливо тоді чомусь було — є в них в кишені військових квиток чи ні. Добровольці на рівні з бійцями ЗСУ виконували та виконують всі поставлені по звільнено територій задачі.

Ми, як громадяни України, які п’ятий рік захищають свої землі — дали б вам пораду, на яку ми маємо, в силу свого величезного досвіду, право. Військову операцію треба починати зі звільнення метр за метром українських земель, а не з оголошення чергового зрадницького перемир’я; з боротьби з контрабандою, яка звичайно сьогодні вами очолена. Бо треба бути сліпим щоб не бачити накати фур на асфальті в Волновасі, Мар'їнці, Верхньоторецькому, Майорську...

Дякуємо всім за вашу турботу та переймання — ми, як і п'ять років тому воювали, воюємо і будемо воювати за свою землю. І дуже не заздримо тим, хто навіть думки припускає про "виведення" нас з нашої землі. Особливо якщо ці люди — совкові генерали, які вчилися в Московії.

P.S. Як там до речі Ваш брат — зрадник? Які завдання він виконує в Криму? Вам вони зрозумілі, сподіваємось, на відміну від наших? Ну, це, мабуть, тому що ми вам подарунки грошові не переводимо...

Дмитро Коцюбайло (друг "Да Вінчі"), командир 1-ої Окремої штурмової роти Добровольчого Українського Корпусу "Правий сектор".

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.