Білецький про міномет "Молот" через, який загинули закарпатські військові

Трагічний випадок з вибухом міномета на полігоні в Рівненській області – це результат того, що нинішня влада проводить корупційну та «показушну» політику у військовій сфері. Про це під час візиту до Черкас в рамках всеукраїнського туру сказав лідер Національного Корпусу Андрій Білецький.
Про це повідомляє сайт "НК".
«Владі вигідно будувати не ту армію, яка може перемагати, а ту, яка, ніби-то гарно виглядає, але буде тотально контрольованою», - сказав Білецький.

«Подивіться на те, що ми закуповуємо для нашої армії. Гарна ілюстрація - це абсолютно жахливий випадок, коли вчора (після трагічного вибуху – ред.) заборонили використовувати міномети «Молот». Ці міномети випускають компанії, афільовані з Пашинським і Порошенком. Тобто ці міномети влада купувала «сама в себе», не надто переймаючись їхньою якістю», - зазначив лідер Нацкорпусу.

«На моїй пам'яті таких (трагічних – ред.) випадків було понад десять. В більшості випадків винні прикривалися тим, що причиною цих інцидентів є не брак виробника, а людський фактор. Тобто, в результаті, солдат сам винен в тому, що державі продали непотрібну, показушну річ», - сказав Білецький.

Нагадаємо, шостого липня під час виконання навчально-бойових завдань на полігоні в Рівненській області загинули троє військових. Трагедія сталася під час бригадних тактичних навчань з бойовою стрільбою. Причиною смерті військовослужбовців став вибух міномету. За рішенням командувача Сухопутних військ ЗСУ навчання призупинено.
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.