Москва готує реванш "Серпа та Молота" на Закарпатті (ВІДЕО)

Ми вже повідомляли про те, що проросійські сили готують черговий реванш. Ось і зараз стало відомо, що деякі політики - прихильники антимайдану з близького оточення Януковича хочуть воскресити так звану партію СДПУ(о), але правда під назвою ППСУ (політична партія соціалісти України)Це можна зрозуміти побачивши наступні заяви Олексія Фазекоша на його сторінці в ФБ.
"Сьогодні у мене відбулась зустріч з лідером соціалістичної партії України, екс-Міністром закордонних справ, безспірним лідером українського лівого руху – Леонідом Кожарою. В результаті розмови прийшли до висновку про необхідність співпраці на шляху розбудови Соціалістичної партії України, як лівоцентриської партії європейської орієнтації", – йдеться у дописі Олексія Фазекоша.
 
"Я прийняв пропозицію очолити регіональну партійну організацію на Закарпатті. Незабаром буде проведена обласна партійна конференція на яку приїде лідер Соціалістичної партії Леонід Кожара", – додав Фазекош.
В одному з своїх багаточислених інтерв'ю Фазекош, який в хороших відносинах з міською владою Мукачева (Мер Мукачева Андрій Болога, який являється сином нардепа Віктора Балоги)  заявив, що дуже добре відноситься до обласної влади. Це дещо дивно виглядає, адже на Закарпатті і діти знають, що одночасно дружити і з тими і з іншими неможливо.
Відомо, що цими днями в Мукачеві має відбутися з'їзд ППСУ, де колишній міністр Віктора Януковича, Леонід Кожара представить Олексія Фазекоша як лідера ППСУ в Закарпатті.
На відео Кожара виступає з критикою щодо учасників Революції гідності.

 
В сюжеті наступного відео Леонід Кожара перебуваючи в Німеччині, критикує українську армію та західних союзників, які надають Україні зброю для зихисту суверенітету та незалежності.

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.