Земельний скандал в закарпатському Перечині - місцевий чиновник віджав землю (ФОТО)

9 березня минулого року депутат Перечинськї міської ради, голова земельної комісії Баєв направив бригаду людей, які налагоджено і швидко зрізали під корінь усі фруктові дерева (11 шт.) на земельній ділянці, що прилегла до будівлі колишньої котельні КП «Комунальник» в районі вулиці Гагаріна.
Вказану будівлю мер міста Перечин Погоріляк продав своєму колезі по партії «Відродження» Баєву. Щоб вигідно здійснити оборудку, посадові особи міськради одноособово незаконно приєднали ділянку до будівлі котельні, на якій Баєв здійснив «облагородження», не зважаючи на те, що вона протягом багатьох десятиліть належить родині Василихів, предки яких ще у 1872 році придбали її за тяжко зароблені гроші в Америці.
На даний час сім’я Романа Василихи, який є спадкоємцем цієї землі, утримувала там хороший сад, садила городину, картоплю та інше.
Доречі, 8 березня Василихи упорядкували свою ділянку, готуючи її до весняно- польових робіт. Не дивлячись ні на що, бригада Баєва Є. зрізала чужий сад під корінь та ще й вивезли усі понівечені дерева, можливо для опалення бані свого шефа.
В ході вивчення усіх обставин було виявлено, що земельна ділянка Р. Василихи вже відноситься до земель житлової забудови з індивідуальним кадастровим номером.
Виходить, Баєв за безцінь отримає в центрі Перечина чужу землю, а родина Романа Василихи, де є пенсіонери і інваліди, залишиться без суттєвої допомоги, яку забезпечувала їм дана земельна ділянка.
Ось що роблять гроші великих людей, які є при владі сьогодні і планують надалі бути при ній завтра.
Шановні перечинці, майте на увазі, які чудеса робляться Погоріляком та його поплічниками, бо сьогодні «віджали» землю у Василихи, а завтра вони прийдуть «облагородити » вас .
Фотодокази «облагородження» земельної ділянки Романа Василихи бригадою Баєва.

 
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.