ЗМІ Медведчука - Чубирка доносять до закарпатців ворожу пропаганду

"Польща, Румунія та Угорщина хочуть "відхопити собі по частині України", а Україна у відповідь ніяк не реагує"- такими промовами захоплюється Іван Чубирко і вважає, що може впливати на закарпатські уми.
Телеканал "Перший кабельний", відомий своєю палкою кремлівською прихильністю політичному "куму" Володимира Путіна Віктору Медведчуку, черговий раз потрапив у рабство свого ідеолога і вирішив скористатися чвоєю можливістю впливати на світогляд закарпатців не в надто славних цілях.
І хто як не власник такого сумнівного медіа ресурсу, він же лідер Закарпатського обласного осередку політичної партії "За життя" Іван Чубирко, цьому активно допомагав? Хто як не той, хто не вперше впливає на редакційну політику телеканалу "Перший кабельний" і взагалі користується журналістськими можливостями не в благородних цілях?
На яку перспективу розраховував Іван Чубирко, коли розпорядився оприлюднити заяву лідера свого старшого лідера Рабіновича про те, що Україна не дає українцям нормально жити. Та навіть не тільки жити, дихати не дає. І любити свою країну. А чи любить свою країну Іван Чубирко, маючи таку можливість впливати на погляди закарпатців? Чи може власне він і спокусився на угорське шампанське, про яке активно цитував Рабінович?
Тішить те, що цей сумнозвісний ресурс ніхто із ясним розумом об'єктивно не сприймає. так як кожен свідомий розуміє чим насправді є цей інформаційний ресурс горе-проект Медведчука.
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.