Тягнибок: У Прем‘єра Угорщини - чергове загострення

Такою думкою на ФБ поділився лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок." Цього разу Орбан вирішив, що, мовляв, домовленостей з теперішньою владою в Україні бути не може, тож в Будапешті вже контактують з потенційними переможцями виборів і намагаються обговорити необхідні зміни, які можуть бути ухвалені після переобрання влади. За його словами, Україна ще може повернутися на шлях дружби чи стратегічного партнерства з Угорщиною (дякуємо хоч за це), втім нібито "не має осяжної перспективи вступу до НАТО чи вступу до ЄС".

 Припускаю, товариш Орбан уявив себе Генсеком НАТО чи нащадком Франца Йосифа, роблячи цю заяву, однак в мене закрадаються певні сумніви, що його жменька танків, купка солдат і хронічний шовінізм якось спроможуться не пустити Україну в Альянс. Те саме стосується Євросоюзу, який, нагадаю прем’єрові Угорщини, обіцяє позбавити його державу права голосу в Раді ЄС за порушення загальновизнаних правил Євросоюзу.

 Єдине, з чим можу погодитись в цій заяві, - з фактичною оцінкою олігархічної влади в Україні. За чотири роки «глибокої стурбованості» та повної імпотентності ці «блискучі дипломати» справді створили всі необхідні умови для того, щоб сусіди беззастережно топтали українську гідність та дозволяли собі такі ідіотичні  випади. 

 Як тут вкотре не згадати українську приказку про те, що на похилу вербу і кози скачуть. Втім ваша коза, пане Орбане, занадто кривенька. То ж дивіться, аби часом не забилась." - пише Олег Тягнибок.

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.