Стало відомо хто з закарпатських “політиканів” підтримує генерала ФСБ Онуфрія (ФОТО), (ВІДЕО)

Вчора, 20 грудня, Верховна Рада прийняла важливе рішення про перейменування УПЦ (МП) в РПЦ в Україні, результати голосування дуже обурили представників “Опоблоку” Нестора Шуфрича та Юрія Бойка, які почали в приміщенні парламенту некоректно поводитися, через що були покарані грубою фізичною силоб нардепа Юрія Берези.
Знайшлися і серед місцевих закарпатських політиків “обурені”- це син екс-мера Ужгорода Віктора Погорєлова Андрій.Нагадаємо, що Андрій Погорєлов, депутат ужгородської міськради має чітку проросійську позицію, активно підтримує стосунки з русинським сепаратистом  Михайлом Тяском. Ще в 2014 році молодший Погорелов став учасником двох скандалів, коли дав інтерв'ю пропагандистам телеконалу “Росія 24” та коли активно ухилявся від мобілізації в ЗСУ.
 
Вчора Андрій Погорєлов в себе на сторінці в ФБ написав пост на підтримку РПЦ в Україні:“ - Сегодняшнее голосование в ВРУ показало, что там 240 депутатов вообще бесноватых. Под купол срочно нужен экзорцист" - написав ужгородський депутат.
 
Також в цій справі не можна забувати про екс-лідера “Українського вибору” на Закарпатті, а сьогодні керівник пропутінської партії “За житття” Івана Чубірка, який,в свою чергу, підтримує всі можливі антиукраїнські дії, тому і недивно, що Чубірко так тепло ставиться до РПЦ в Україні та їх керівника генерал — лейтенанта ФСБ Онуфріія.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.