Поляків, які скоїли підпал в Ужгороді судитимуть за тероризм

Обвинувальний акт у справі про підпал офісу Товариства угорської культури Закарпаття внесли до суду. Дії поляків, яких підозрюють у справі, визнали терористичними. Про це повідомляє УНН з посиланням на Польське радіо.Прокуратура в Польщі визнала, що дії трьох молодих поляків є терористичними, пише видання.
"За інформацією порталу tvp.info, обвинувальний акт у цій справі внесли до суду. Чоловіки, пов’язані з радикальними правими колами, відповідатимуть, серед іншого, за скоєння терористичного злочину. Неофіційно слідчі припускають, що цілу операцію режисерували в Росії", – йдеться в повідомленні.
У ніч на 27 лютого в Ужгороді знову підпалили офіс Товариства угорської культури. Було встановлено, що близько 3:00 здетонував саморобний вибуховий пристрій, який, попередньо, встановив один зі злочинців. У результаті — пошкоджено вікна та фасад будівлі та повністю знищено майно в офісі. Постраждалих внаслідок події немає.
Також є інформація, що ці громадяни Польщі брали участь в російсько - українській війні на стороні терористів "ЛДНР" та вбивали бійців ЗСУ.
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.