Москва за допомогою РПЦ та сепаратистів Закарпаття дестабілізує ситуацію в Румунії (ВІДЕО)

РФ продовжує порушувати діючий порядок в ЄС всіма можливими способами. Особливу увагу Кремль виділяє країнам Балтики та колишнього "Варшавського договору", де перед великою небезпекою стоїть Румунія. 
На це є цілий ряд причин: вплив на Молдову; конкуренція в Чорному морі; Румунія має досить не погані стосунки з головним ворогом російського імпералізму - Україною; в Ромунії є цілий ряд непорозумінь з головним союзником Росії в регіоні - з  орбанською Угорщиною. Система російської пропаганди в цьому регіоні не хитра і навіть по дитячому банальна. Невизнаній “Республиці Придністров’я” - російські пропагандні ЗМІ розповідають, як погано жити в Молдові, як там процвітає фашизм, і як там утискають права російськомовних.Схожа картина в Молдові, де людям розповідають, як погано жити в ЄС, зокрема в Румунії, про фашистів Бухареста і таке подібне. При цьому всьому РФ не стидається нав'язувати румунському народу ідею єдності православ'я. 
В кінці 2018 року в Румунії відбувся великий православно — ФСБшний шабаш з офіційною назвою - “Ежегодная духовно-культурная и музыкально-хоровая программа Международного общественного Фонда единства православных народов “Голоса православной России”. Як повідомляється в репортажі, що основну ставку РФ в Румунії робить на “старовірів” та так званих “підкарпатських русинів”, яких там очолює відомий бандит Махайло Лаурук. Всі подробиці використання РПЦ та закарпатських сепаратистів в імперській політиці Кремля дивіться у відеорепортажі, дивіться та робіти висновки та політичні аналізи.
 
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.