"Карпатська Січ" про "арабську" проблему Ужгорода

Про це повідомляє прес - служба "КС".
 " - Незважаючи на неодноразовий бан нашого відео у фейсбуці про свавілля іноземців у ніч після Водохреща, інформацію вдалося поширити за допомогою свідомих журналістів.
Реакція закарпатців дуже втішна, одразу видно, що хоч Закарпаття - край багатонаціональний, але непроханих гостей, що ведуть себе як розбійники, тут ніхто не любить.
Завдяки розголосу та нашому контролю іноземці, що були "героями" відео, будуть відраховані з університету і скоріш за все будуть вимушені повертатись додому, де вони матимуть можливість вести себе як їм заманеться (цього ми дібємось обов'язково).
Не можемо не прокоментувати класичну "тєрпільську" позицію поліцаїв, які взагалі під час інциденту щось робили тільки тому, що за їхньої, як завжди, бездіяльності тієї ночі люди самі б досягли справедливості більш доступними методами.
Сьогодні ж поліція заявляє, що порушено було тільки статтю 173 КУпАП-у, що означає дрібне хуліганство. Водіння в нетверезому стані їм автоматично пробачилось? Патрульна поліція Закарпатської області
Тримаємо руку на пульсі. Ужгородці, зрозумійте, що тільки разом ми зможемо зробити наше місто безпечним для наших дітей!
Згодом Карпатська Січ надасть анонс наступних наших дій." - йдеться в повідомленні "КС".
 
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.