СКОТИНА! Закарпатський чиновник Вася Опаленик "подякував" Майдану за "фашизм та нацизм"

Голова спілки учасників АТО Великоберезнянщини Владислав Пугінський в себе на ФБ опублікував скандальну інформацію." - Щось не хоче Президент ставити свою резолюцію на призначення цього комуняки на голову РДА, але Губернатор своїм наказом призначив його т.в.о... Мабуть дійсно нема "дурнів", щоб іти на таку посаду перед виборами.
 Но це таке, що маємо? Маємо великого шанувальника "нема на вас сталіна" на посаді т.в.о. голови РДА, і його надшалистого радника, який усюди бігає, та усіх лякає нардепом Ланьом М. І.
 Завтра я з ранку піду і напишу заяву на звільнення з посади водія РДА, потім я звернусь в поліцію та СБУ щоб вони мені роз'яснили, чи може голова РДА, та голова політичної партії "ВІДРОДЖЕННЯ" зривати урок у школі, та роздавати подарунки. Також чи може голова РДА під час робочого часу проводити якісь партійні "хренєтєні" в адмінбудівлях, скликаючи різних бюджетників з усіх сіл. У Ланя М. І. я спитаю чи це позиція всієї партії, що до публікацій у ФБ його представником на Великоберезнянщині", чи це самовправство, і Опаленика буде звільнено з посади голови політичної партії "ВІДРОДЖЕННЯ",а в СБУ спитаю чи це не підпадає під кримінал...
 PS скрін зі сторінки у ФБ В.Опаленика., голови політичної партії "ВІДРОДЖЕННЯ" у В. Березному. " - повідомляє Пугінський.
 
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.