Це повний... Головним "ЗЕ" в Ужгороді став екс -ДАІшник - хабарник

Інтереси кандидата в президенти України Володимира Зеленського в окружній виборчій комісії з виборів Президента України територіального виборчого округу №68 з центром в Ужгороді представляє одіозний екс-очільник ДАІ Ужгорода та Олексій Співак. Повідомляє Закарпаття онлайн.

Рішення про заміну іншого представника в ОВК прийняла Центральна виборча комісія за поданням виборчого штабу В.Зеленського.

Олексій Співак відомий не тільки тим, що очолював ужгородський підрозділ однієї з найкорумпованіших структур колишньої міліції, а й тим, що 9 травня 2014 року, тобто вже після захоплення Криму Росією і початку 


російсько-української війни на Донбасі почепив так звану "георгіївську стрічку", що впроваджена президентом РФ В.Путіним як символ "Русского міра". На прохання зняти її, оскільки це сепаратистський символ, о,Співак відповів, що не збирається нічого знімати. Раніше Арсена Авакова, на той час в.о. міністра внутрішніх справ, запропонував звільнитись тим працівникам, що бажають носити на собі "колорадські"кольори.
Крім того, як повідомляло Закарпаття онлайн, О. Співака було звільнено рішенням атестаційної комісії після того, як екс-керівника ужгородської ДАІ спіймали п'яним за кермом. Так, 16 вересня 2016 року, біля Боздоського парку в Ужгороді патрульні зупинили автомобіль, на який в анонімному дзвінку до цього вказав невідомий, повідомивши, що ТЗ керує особа напідпитку. Виявилося, що за кермом перебував тодішній в.о. начальника відділу безпеки дорожнього руху Головного управління Національної поліції Олексій Співак. Правоохоронцю запропонували пройти освідчення в Закарпатському обласному наркологічному диспансері, на що О. Співак погодився здати всі необхідні аналізи. Разом з тим, під час попереднього огляду лікарі не виявили ніяких ознак алкогольного сп’яніння в поліцейського, зазначивши у висновку, що О. Співак був тверезий. 
Опісля О. Співак звернувся до суду з прагненням відновлення його на посаді. Попереднє засідання за позовом екс-керівника обласного ДАІ не відбулося через хворобу судді. 
А 15 лютого 2017 року, за підсумком розгляду справи, головуючим суддею Сергієм Рейті було прийняте рішення про задоволення позову О. Співака із відновленням його на посаді.

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.