Важлива заява "Правого сектору"!

ФСБ РФ заявляє про затримання так званого "активного учасника української праворадикальної організації "Правий сектор" Ігоря Пирожка. Російські спецслужби повідомляють, що "в січні 2018 року затриманий прибув на територію московського регіону, де проживав за різними конспіративними адресами, і в період 2018-2019 рр. вживав заходів в інтересах організації "Правий сектор" і вербував до неї громадян РФ".

Офіційно повідомляємо: Ігор Пирожок справді намагався долучитися до "Правого сектору" протягом кількох тижнів навесні 2014 року. Проте, під час перевірки цієї особи з‘ясувалося, що він займається розповсюдженням порнографічних матеріалів. Для цього користувався корупційними зв‘язками у ГУ МВС РФ у Москві. Одразу було вжито необхідних дисциплінарних заходів щодо громадянина Пирожка. Після чого він втік до Російської Федерації. Подробиці його проживання на території РФ нам невідомі, оскільки з того часу ми не маємо до його долі жодного стосунку. Відповідно, ми не несемо і жодної відповідальності за діяльність цієї особи.

Прикрий факт. Українські засоби інформаціїї радо поширують російську брехню в інформаційному просторі, цитата:

«У ході обшуків за місцями проживання та роботи затриманого вилучено літературу, символіку, обмундирування і спорядження "екстремістської організації", її пропагандистські матеріали, засоби зв'язку та інші "матеріальні докази причетності до діяльності організації "Правий сектор", відзначає УФСБ. Стаття стандартна — "Організація діяльності екстремістської організації"».

Ми ставимо під сумнів викладені у рос-ЗМІ факти. Просто тому, що до викриття Ігора Пирожка, він нічим, окрім розповсюдження порнографії не займався. Також є сумнівною його належність до будь-якого патріотичного руху, оскільки його кримінальний бізнес працював під «дахом» поліції Москви. Що він, власне, сам розповів під час дисциплінарних заходів, вжитих організацією щодо нього на весні 2014.

Російські пропагандисти намагаються очорнити ім’я «Правого сектору» від моменту створення націоналістичного Руху. Проте Правда є на нашому боці.

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.