Угорськомовні ветерани АТО стурбовані безвідповідальними діями нардепа Василя Брензовича

Як би не намагалася пропаганда РФ створити на Закарпатті угорський сепаратизм нічого не виходить, і це разом з тим, що Росія виділяє щороку на цю справу мільйони доларів США.
Московські ЗМІ вже пятий рік поспіль закликають угорських закарпатців до масової непокори українській владі, натомість більшість закарпатських угорців є патріотами України. Велика кількість угорців Закарпаття пішли з перших днів війни боронити державу від московського іга.Закарпатські угорці були та є військовослужбовцями бригад ЗСУ, Державної прикордонної служби і добровольцями в добробатах «Айдар», «Донбас», ДУК "Правий сектор" та інші.
Велика частина ветеранів АТО з районів, де компактно проживають угорці, обурені дією народного депутата України Василя Брензовича, який не проголосував за мовний закон. На думку ветеранів, ці дії спрямовані для того, щоб угорці Закарпаття не вчили державну мову і не мали жодної перспективи в Україні.« Василь Брензович та його близькі чудово володіють українською мовою, але не хочуть надати такої можливості нам та нашим дітям! Чому? Він не хоче, щоб наші діти навчалися в університетах?Щоб наші сини ставали офіцерами ЗСУ?Ганьба вам Василь Брензович!" - повідомляють угорськомовні ветерани АТО.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.