Угорськомовні учасники АТО звернулися до Орбана

Угорськомовні учасники російсько - української війни звернулися до уряду Угорщини та особисто до Віктора Орбана з вимогою негайно припинити провокації на території Закарпаття, які на руку ворогу України і більше нікому.
« Ми, жителі Закарпаття, вже довгими роками живемо в мирі у складі незалежної України. Закарпаття- це регіон, де компактно проживають українці та росіяни,  угорці та словаки, румуни та євреї. За всі  роки незалежності України не було на Закарпатті жодного міжнаціонального та міжконфесійного конфлікту. Ми живем в мирі на українській землі Закарпаття» - говорить ветеран АТО Іштван.
« Вікторе Орбан припиніть свої дешеві провокації щодо України на Закарпатті, від них не виграють ні українці, ні угорці, а нащадки тих, які в 1956 році давили танками жителів Будапешта тільки за те, що вони прагнули свободи».
« Більша частина нас, закарпатських угорців, ніколи не піде ні на який сепаратизм, який Віктор Орбан та ваші друзі з Москви пропагандують нам уже пятий рік поспіль» - говорить Іштван.
« Ми захищали, захищаємо і будемо захищати нашу Україну» - додав ветеран.
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.