Мер Ужгорода дав три мільйони доларів, щоб потрапити у Верховну Раду?

Як стало вже відомо, міський голова міста Ужгорода Богдан Андріїв зібрався у Верховну Раду через «Опозиційну платформу - За Життя», де зайняв почесне 10- те місце у списку, тобто прохідне.
В стінах Ужгородської міської ради говорять, що Андріїв викинув для цього чималу суму - від мільйона до трьох мільйонів доларів. А все для того, щоб здобути омріяну депутатську недоторканість, щоб не відповідати за економічні злочини, які він зробив за останні роки в Ужгороді будучи на посаді мера.
Раніше Андріїву допомагав уникати покарання екс - очільник Закарпаття Генадій Москаль, який чинив тиск на суддів, які вели судові справи Андріїва, та брав мера на поруку.На сьогоднішній день Москаль і сам не в кращій ситуації через можливу відповідальність щодо бійців батальйону «Айдар», роти «Торнадо», закарпатських бійців ДУК ПС, злочинне співробітництво з Будапештом, яке російські ЗМІ використовувало як пропаганду сепаратизму на Закарпатті.Також в правоохоронців повинен бути ряд економічних запитань до Москаля!Як стало відомо, Геннадій Москаль буде балотуватися у Верховну Раду України як самовисуванець з Луганської області.
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.