Кандидат в депутати Іван Данацко висловив слова співчуття дівчині, яка скоїла страшну ДТП в Ужгороді

Кандидат в депутати Верховної Ради України Іван Данацко висловив співчуття дівчині, яка влаштувала цими днями резонансну аварію.Про це майбутній український депутат повідомив на ФБ.
"Не бажав коментувати аварію, так як кожного дня сідаю за кермо автомобіля і стаю учасником дорожнього руху та розумію що таке саме може стати з кожним із нас! Це не навмисний злочин, а випадок, який змінить долі його учасників, а може і життя! Тому бажаю водію "Форда" здоров'я і Божої благодаті, а всім нам не судити дівчину без експертизи швидкості обох авто. Всі зробили винною дівчину тільки за те, що вона "мажорка" на "Порше", якій "хлопець все порішає", а ось тричі здавала на водійське посвідчення - і не рішив" - написав Данацко.
Нагадаємо, ввечері 15 червня, в обласному центрі Закарпаття Ужгороді під час ДТП зіткнулися автомобілі "Порше" та "Форд", саме дорогий німецький джип порушував правила дорожнього руху, перевищуючи швидкість.Як виявилося згодом, за кермом автомобіля "Порше" була 21- річна студентка УжНУ зі Сваляви Яна Костраба, яка до того ж не мала водійських прав.Водій автомобіля «Форд», який через аварію зазнав тяжких травм, і досі перебуває в лікарні у дуже важкому стані.
Далі буде...
 
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.