Невгамовні «Соціалісти-Закарпаття» знов за «тиху» федералізацію

Керівник закарпатських соціалістів-федералістів Олексій Фазекош напередодні Дня Конституції натякає на «потенційне дипломатичне врегулювання кризи в державі шляхом проведення Конституційної реформи» в частині закріплення на законодавчому рівні статусу територіальних автономій – утворень у складі держави з наданням самоврядних повноважень під наглядом центральних органів влади. 

Вказана особа являється вираженим прихильником федеративної України, при цьому дана ідеологія ним обґрунтована на доцільності географічних, історичних, мовних, культурних особливостей територій України та зовнішньополітичними поглядами їхніх мешканців (зокрема жителів Закарпатської, Львівської, Чернівецької та східних областей України). Стає зрозумілим, що Кремль намагається розіграти на теренах Закарпатської області «сепаратистський сценарій» схожий на Крим, Луганськ та Донбас. 


Пропагування ідеї т.зв. «федералізації» та зміни державного устрою України з унітарного на федеративний є «проросійським планом розколу України», а очільник закарпатських "соціалістів" Олексій Фазекош у День Конституції знов, як і минулого року , спробує повторно ініціювати обговорення питань відповідності закріпленої в Основному законі України форми державного устрою умовам сучасності та обґрунтувати ідею найбільш прийнятної для України форми, на думку О.Фазекоша та замовників проекту,- федеративного устрою. Однак, закарпатські націоналісти завжди напоготові… Далі буде…  !!!

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.