Проросійське “За життя” пішло в наступ на Закарпатті

Третього червня, в урочищі Термачув відбувся марафон Javornik Race. Співорганізаторами змагань були спортсмени любителі селища та Великоберезнянська селищна рада.Про це пише Березний 24.
Як і в більшості масових заходів тут не обійшлося без політики. Завжди є ті, хто готовий скористатися «слушною нагодою». Під час нагородження Богдан Кирлик вручив переможцям  подарункові сертифікати на відпочинок у санаторії Сонячне Закарпаття (с.Поляна, Свалявський район).

На сертифікатах можна побачити назву політичної партії-спонсора “Опозиційна платформа-За життя”. Як бачимо парламентські вибори вже почалися.

Відомо, що Великоберезнянський район разом з Свалявським районом та Полянською ОТГ входить у 70-й мажоритарний виборчий округ. Одним з можливих кандидатів у народні депутати на цьому окрузі є голова Полянської ОТГ Іван Дрогобецький. Він представляє партію “Опозиційна платформа-За життя”. Не секрет,  що Медведчук неодноразову особисто зустрічався з Дрогобецьким та перебуває з ним у тісних стосунках. Дана партія на виборах президента набрала у Полянській ОТГ біля половини голосів.

Як бачимо, часті дружні поїздки голови селища Кирлика у Полянську ОТГ з метою набратися досвіду таки дали свої результати. Дрогобецький також почав частіше відвідувати наше селище. 

Не треба дивуватися цьому, слід згадати, що у 2010 році Б.Кирлик висувався на голову селища від «Партії регіонів» (інформація  на сайті ЦВК https://www.cvk.gov.ua/pls/vm2010/WP0011.html).

У 2016 році він виступав проти зміни назви вулиць селища-проти декомунізації, в тому числі, проти зміни назви вулиці на честь загиблого воїна АТО Василя Наливайка. А останні три роки  голова селища не може, чи скоріше не хоче, облаштувати в селищі Алею Героїв Небесної Сотні, влаштування котрої ініціювала громадськість. До того ж, зовсім недавно Богдан Юрійович категорично відмовив спільноті атошників у виділенні землі.

Це все свідчить про явну антиукраїнську та антипатріотичну позицію голови селища Великий Березний Богдана Кирлика. Після років політичного пристосувальництва, він повернувся до своїх, з ким йому, як бачимо, дійсно комфортно і яким він готовий допомагати.

І байдуже, що «Опозиційна платформа-За життя» пропонує нам життя у складі росії, яка захопила Крим та розв’язала війну на Сході держави. Виступає за життя України як колонії росії, виступає проти відносин з ЄС. А воїнів, які захищають нас, наших дітей та домівки звинувачує в братовбивстві, оскільки російські загарбники та інша мерзота для опоблоківців дійсно брати. Хто підтримує такі партії не мають , ні совісті, ні жодних моральних принципів.

Своїми діями Богдан Юрійович  переконав – КОЛИШНІХ РЕГІОНАЛІВ НЕ БУВАЄ.





рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.