Кандидат Брензович вимагає виключити з KMKSZ угорця Ковача, який «ризикнув» балотуватись з ним у нардепи по одному окрузі

Бажання поборотись за голоси виборців по одномандатному окрузі №73 з центром у Виноградові закінчилось для етнічного угорця Міклоша Ковача цькуванням з боку журналістів TV21 Ungvár, а також скорим виключенням з рядів «Товариства угорської культури Закарпаття» - KMKSZ. 



Про це йдеться у тематичному сюжеті закарпатського угорськомовного каналу TV21 Ungvár, який, як відомо, повністю контролюється «Товариством угорської культури Закарпаття» - KMKSZ, головою якого є кандидат у народні депутати Василь Брензович. 

Журналісти телеканалу TV21 Ungvár приїхали у село Боржава, що на Берегівщині, де проживає кандидат у народні депутати Микола Ковач (Kovács Miklós). Вже у самому описі до сюжету йдеться, що пан Ковач є «технічним кандидатом», тобто таким, який не має шансу на перемогу, що у певній мірі є образливим для кандидата передвиборчої гонки. До того ж, розмова з журналістами каналу TV21 Ungvár включала і провокаційні питання, а у кінці сюжеті журналісти потайки познімали будинок, де проживає кандидат у народні депутати. 

Не дивлячись на все це, Міклош Ковач погодився на інтерв’ю журналістам, де розповів, що на сьогоднішній день він є членом «Товариства угорської культури Закарпаття» - KMKSZ. Рідні та близькі підтримали його у рішенні балотуватись у Верховну Раду, тому він вирішив спробувати свої сили. Однак, як йдеться далі у сюжеті, на думку керівництва ТУКЗ-КМКС, головою якого є ще один кандидат у нардепи Василь Брензович, тим самим він порушив статут товариства і повинен негайно бути виключеним з їх рядів.  


 
 
Кандидат у народні депутати – Микола Ковач
 
Кандидат у народні депутати – Василь Брензович :


«Для нас головне – Закарпаття», - саме з таким гаслом йде на вибори чинний нардеп БПП та голова ТУКЗ-КМКС Василь Брензович, який у кожній своїй передвиборчій промові стверджує, що боротиметься за права та свободи кожного угорця Закарпаття. Однак, мабуть не такого угорця, який вирішив поборотись за це ж крісло із самим паном Брензовичем. 

Більше про конфліктну ситуацію – в сюжеті телеканалу TV21 Ungvár (на угорські мові): 
 

Днями, до слова, кандидат у народні депутати від угорців Закарпаття Василь Брензович підписав угоду про співпрацю з проросійською громадською організацією Берегівщини - «Товариство російської культури ім. О. С. Пушкіна», які свого часу працбвали з Компартією України, а також друкують газету «Карпатська панорама», що виходить українською, російською та угорською мовами.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.