В ЗЕ розповіли, як при клептоману Гені Москалю гроші ЄС "комуніздили" на Закарпатті

Про це 6 липня написав у Facebook, перебуваючи в Ужгороді, призначений головою Державної митної служби України Максим Нефьодов."Сьогодні вперше вживу побачив своє майбутнє митне господарство.... Ну, що вам сказати? На першій фотці – недобудований пункт переходу. Європейці дали кошти, гроші наполовину вкрали, наполовину загубили. На другій – закуплений минулого року і досі не запущений сканер. На третій – отак виглядає виїзд зі сканера. Власне, в‘їзд теж такий же", – прокоментував він опубліковані фотографії.
На думку Нефьодова, "митниця завбачливо розташувала сканер не на дорозі, аби раптом туди ніхто не заїхав".
25 червня конкурс на посаду голови Державної митної служби виграв заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Нефьодов. Комісія з питань вищого корпусу державної служби рекомендувала Кабінету Міністрів призначити його на цю посаду.

Євросоюз фінансував проєкт із модернізації і будівництва прикордонних контрольно-пропускних пунктів з Україною, для цього ЄС мав переказати Україні €29,2 млн. У лютому 2018 року стало відомо, що фінансування проєкту Брюссель припиняє.
Джерело "Європейської правди" у структурах ЄС повідомило, що за час реалізації проєкту Україна мала отримати приблизно €10 млн, а використовувала €2 млн. Відповідно, Україна має повернути ЄС €8 млн, а сумарна вартість фондів, запропонованих Україні, але не використаних, становить приблизно €27 млн.
 
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.